Projectleider landbouw, ruimte en duurzaamheid

De transitie naar een duurzame landbouw is een van de belangrijkste opgaven voor onze samenleving. De transitie is meervoudig en complex. Wij kijken hiernaar vanuit het perspectief dat de landbouw de sleutel in handen heeft voor de oplossingen.

Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten om de landbouwtransitie mee vorm te geven? Wij zijn op zoek naar een projectleider op het snijvlak van landbouw, ruimte en duurzaamheid. Iemand die verschillende mensen en vraagstukken in het landelijk gebied kan verbinden.

Heb jij een relevante HBO- of WO-opleiding of ervaring op het gebied van landbouw, ruimte, duurzaamheid of integrale gebiedsontwikkeling? Heb je gevoel voor belangen, werk je graag met mensen en ben je communicatief sterk? Heb je een stevige ruimtelijke achtergrond in het landelijk gebied? Wil je in een enthousiast team van zelfstandig werkende professionals werken aan de gebiedsontwikkeling en duurzame landbouw?

Stuur je CV en motivatie dan naar ROM3D in Harfsen.

ROM3D is een adviesbureau dat werkt voor en met boeren, overheden, grootgrondbezitters aan een duurzame landbouw. Wij zitten in de frontlijn van nieuwe ontwikkelingen en geven veel ruimte voor eigen initiatief. Het geeft voldoening serieus bij te dragen aan het landelijk gebied van de toekomst. Realiseerbaarheid, pragmatisme, goed luisteren, verbinden en creativiteit staan bij ons voorop. Wij hebben daarbij altijd oog voor creatieve oplossingen en werken graag samen.

De werkzaamheden in landbouwtransitie-projecten die er momenteel liggen en waar we jou voor zoeken zijn:

  • Begeleiden en meewerken aan integrale gebiedsontwikkelingsprojecten;
  • Werken aan integrale visies en strategiebepaling voor het landelijk gebied;
  • Gesprekken met boeren aan de keukentafel over toekomstperspectief en ontwikkelpaden daarheen;
  • Vertalen van complexe beleidsopgaven naar de keukentafel en omgekeerd de mogelijkheden van de keukentafel naar uitvoerbaar beleid wat beweging brengt;
  • Ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen voor de landbouw en uitwerken met boeren, ketenpartijen en overheden;
  • Ruimtelijke vertaling in kaarten en beelden van inspirerende toekomstbeelden;
  • Organiseren en begeleiden van werksessies en ateliers.

Soort dienstverband: 32-40 uur

We bieden een uitstekend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden. We werken vanuit een prachtige locatie met leuk en veelzijdig team en een groot netwerk.

 

Motivatie en brief naar:

ROM3D – dhr. Willem Rienks

Dorshorst 1A, 7217 PH Harfsen

Tel: 06 – 41 55 80 41 / E-mail: willem.rienks@rom3d.nl