Gereedschap

ROM3D werkt vaak voor de troepen uit. We ondersteunen mensen en organisaties in het ontwikkelen van gezamenlijke doelen, ideeën, plannen of uitvoeringstrajecten. Belangrijk is om alle stakeholders in hun eigen waarden mee te nemen in het creatieve proces. Dat doen we in interactieve sessies en programma’s, ondersteund met geodata-analyse, GIS, landschapsontwerp, doorrekeningen van energiehuishoudens en businesscases en tal van creatieve tools uit de wereld van participatie en procesbegeleiding. ROM3D heeft daarnaast zelf een aantal gereedschappen ontwikkeld.

Win3D

Met Win3D kunnen mensen virtueel door het landschap lopen of rijden en rondkijken hoe dat landschap er in 3D uit ziet. We kunnen van de 3D-beelden hoogwaardige afbeeldingen en filmpjes maken, die gebruikt kunnen worden in interactieve sessies en voor online of offline communicatie.

Lees meer over Win3D…

Betula Beheer

Betula Beheer is hét groene digitale beheersysteem voor een planmatig en efficiënt beheer van bos, natuur en landschap. Alle professionals die te maken hebben met groenbeheer, kunnen met dit bewezen beheersysteem tijd en geld besparen.

Lees meer over Betula Beheer…

Reflectiestudies

Reflectie van de zon op zonnepanelen kan schittering geven op bijvoorbeeld gebouwen of verkeer. Dit kan hinderlijk zijn of tot ongewenste en zelfs gevaarlijke situaties leiden. Via reflectiestudies kunnen we de reflecties en schitteringen van tevoren in beeld brengen en analyseren.

Lees meer over reflectiestudies…

Onze drijfveren Onze projecten Onze diensten