Projectleider ruimte en duurzame energie

De energietransitie is een van de belangrijkste opgaven voor onze samenleving. Duurzame opwek en aanpassing van het energiesysteem vraagt om ruimte, om vooruitdenken en slim koppelen van verschillende ruimtelijke opgaven.

Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten om duurzame energieprojecten met meerwaarde te realiseren? Wij zijn op zoek naar een projectleider die projecten van idee tot realisatie kan leiden en die verschillende mensen en vraagstukken kan verbinden.

Heb jij een relevante HBO- of WO-opleiding of enkele jaren ervaring op het gebied van ruimte, energie en/of duurzaamheid? Heb je gevoel voor belangen, werk je graag met mensen en ben je communicatief sterk? Wil je in een enthousiast team van zelfstandig werkende professionals werken aan de energietransitie?

Stuur je CV en motivatie dan naar ROM3D in Harfsen.

ROM3D is een adviesbureau dat enerzijds werkt voor initiatiefnemers en ontwikkelaars van duurzame energie projecten en anderzijds voor verschillende overheden. Wij zitten in de frontlijn van nieuwe ontwikkelingen en geven veel ruimte voor eigen initiatief. Het geeft voldoening serieus bij te dragen aan het duurzame energiesysteem van de toekomst. Realiseerbaarheid, pragmatisme, verbinden en creativiteit staan voorop. Wij hebben daarbij altijd oog voor creatieve oplossingen en gebruiken innovatieve tools.

De werkzaamheden in duurzame energieprojecten die er momenteel liggen en waar we jou voor zoeken zijn:

  • Begeleiden van ruimtelijke procedures voor (met name) zonneparken maar ook rondom wind, warmte en opslag;
  • Werken aan integrale gebiedsontwikkeling met duurzame opwek als motor maar nadrukkelijk met oog voor andere thema’s als biodiversiteit, landbouw, klimaat en water;
  • Opzetten en doorrekenen van business cases;
  • Opstellen van gemeentelijke afwegingskaders, ruimtelijke verkenningen, gebiedsanalyses en lange-termijn strategieën;
  • Mee uitdenken en begeleiden van workshops en ateliers;
  • Organiseren en begeleiden van informatieavonden.

Soort dienstverband: 32-40 uur

We bieden een uitstekend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden. We werken vanuit een prachtige locatie met leuk en veelzijdig team en een groot netwerk van ontwikkelaars, kennispartijen en overheden.

 

Motivatie en brief naar:

ROM3D – dhr. Willem Rienks

Dorshorst 1A, 7217 PH Harfsen

Tel: 06 – 41 55 80 41 / E-mail: willem.rienks@rom3d.nl