Vacature ‘Landschapper’

Vanwege veel en leuke opdrachten zoeken we een integrerende, creatieve en communicatieve ‘landschapper’. Iemand die affiniteit heeft met duurzame energie, landbouw en ruimtelijke vraagstukken. Iemand die ervan houdt om via ontwerpend onderzoek het landschap van de toekomst te verkennen en dit te vertalen naar realiseerbare concepten en plannen. Iemand die denkt vanuit landschappelijke opgaven en een landschappelijke visie heeft op oplossingen.

We werken in ons adviesbureau ROM3D met een klein team aan ruimtelijke vraagstukken rondom duurzame energie en landbouw, de grote thema’s van dit moment. Centraal staan daarbij het landschap, de mensen die daar wonen en werken en de waarden van een gebied. Samen met de mensen uit een gebied werken we aan het landschap van de toekomst. We zoeken iemand met visie, iemand die ons uitdaagt onze landschappelijke visie aan te scherpen.

We opereren meestal aan de frontlinie van nieuwe ontwikkelingen. Dit geeft veel ruimte voor eigen initiatief en de nodige vrijheid om te experimenteren. Realiseerbaarheid, pragmatisme, goed luisteren, verbinden en creativiteit is wat we belangrijk vinden. Wij hebben altijd oog voor creatieve oplossingen, gebruiken innovatieve tools en werken samen met verschillende partijen. Vaak werken we voor overheden, voor (groepen) boeren of bedrijven in de duurzame energie.

We zoeken een ‘landschapper’. Dan kan een landschapsarchitect, ontwerper of ruimtelijke planvormer zijn, maar bij voorkeur iemand die meedenkt en -praat vanuit een goed ontwikkelde landschappelijke visie. We zijn flexibel bij de invulling van de werkzaamheden en staan hierbij open voor creatieve oplossingen. Wil je het combineren met een bestaande baan of andere werkzaamheden? Als je een of twee dagen per week zin hebt om met ons mee te denken en praten, dan horen we graag van je.

Ben je geïnteresseerd? Stuur een reactie naar:

ROM3D – dhr. Willem Rienks

Dorshorst 1A, 7217 PH Harfsen

Tel: 06 – 41 55 80 41 / E-mail: willem.rienks@rom3d.nl