Visualisatie

Groene Icoonproject Gemeente Hattem

Aanleiding ROM3D is gevraagd een visualisatiefilm te maken voor de Gemeente Hattem t.b.v. de Challenge Groene Icoonprojecten van de Provincie Gelderland. Dit zijn projecten, waarbij een plek in een stad of dorp groener wordt gemaakt. De Gemeente Hattem heeft hiervoor een ontwerp laten maken voor het plein De Veldhoeve. Dit plein is nu nog volledig verhard. […]

Lees meer

Zonnepark Woudhuis Apeldoorn

Aanleiding Energiebedrijf Statkraft Markets B.V. wil een zonnepark ontwikkelen langs de A50, ten oosten van Apeldoorn, op gronden van de Steunstichting Arnhemse Gasthuizen. ROM3D heeft een landschapsplan gemaakt om te laten zien hoe het zonnepark binnen het huidige landschap valt en hoe het in de omgeving wordt ingepast. Aanpak Na een startgesprek met de Gemeente […]

Lees meer

WIN3D Interactief plannen in drie dimensies

WIN3D is een hulpmiddel speciaal ontwikkeld om initiatiefnemers, burgers en beleidsmakers in een vroeg stadium te betrekken bij het plannen van wind- en zonneparken.

Lees meer

Zonnepark Mikkelhorst

ROM3D ontwikkelde voor Duurzaam Haren en Ecologische Zorgboerderij de Mikkelhorst een nieuw verdienmodel waarbij zon, landbouwproductie en natuur samengaan.

Lees meer

WATT NOU!! Energy Game

Met het oog op de energietransitie heeft Natuur en Milieu Utrecht (NMU) samen met Gemeente De Bilt aan ROM3D gevraagd om met jongeren de Energy Game te spelen.

Lees meer

Regionale Energiestrategieën Gelderland

Provincie Gelderland heeft aangeboden de regio’s met zgn. Ruimte Ateliers ondersteunen bij de keuzes voor grootschalige grondgebonden opwek.

Lees meer